2007. 07. 21. Szombathely - Heavy Rock Cafe

Nem nagyon tudtuk mit várhatunk a Heavy Rock caféban szombathelyen, mivel a hely nem hazai pálya de a város már annál inkább, így számítottunk azért néhány ska fanatikusra akik a nagy meleg ellenére (meg hogy mi csak imitáljuk a skat egyenlöre) eljönnek és szkenkigelnek egyet. Mivel ismerjük a café tulaját ezért mi döntöttünk úgy hogy a helyi Ultraderm zenekart hívjuk el, akiknek a zenéjén szocializálódtam ("punknak lenni nagyon jó volt kannásbor és vad pogó....ülve iszok és fekve hányok, legjobb sör a soproni ászok") ami a mai napig érezteti hatását. Mi naivan azt hittük , hogy hüvös lesz a színpadon és a tánctéren mivel a club a föld alatt van! Nagyon túl sok ember aztán nem jött el és azok is inkább az Ultradermre ugráltak.
Így mire mi sorrakerültünk már mindenki elfáradt és alaposan leizzadt, mert lent szaunákat térdre kényszerítö meleg volt, melyet a lámpák csak az egekig fokoztak! Szóval a viszonylag sok ember és a "lennt majd úgyis jó idö lesz mihamarabb menjünk is le" nem jött be. A koncertet mi végülis élveztük, különösebb probléma semmivel nem volt. Azt sajnáltuk, hogy az a pár ember is ült és inkább figyelt (bár lehet hogy én is ezt tettem volna a saját koncertünkön).Az este végén a szombathelyi Jah's Warriors jammelésével -ahova beszálltam perkázni- és szelektá Sandra zenéivel zárult de ök csak sajna a szinte üres termet próbálták megtáncoltatni!
Ám legnagyobb meglepetésemre az egyik pultos srác nemcsak kisvadászt tud gyorsan és jól adni, hanem remekül énekel, mert ö is beszállt a jam-be és Ákossal duetteztek! Legközelebb zalaegerszegen játszunk a rude to hellen! Ennyi volt mára kedves naplóm...
Roli

Nincsenek megjegyzések: